Gereconditioneerde IBC 1000L UN, houten pallet

Onze prijs: €79.00


Productinformatie:

Gereconditioneerde, door de UN goedgekeurde 1000 liter IBC container op houten pallet. Geschikt voor gevaarlijke en ongevaarlijke stoffen. Geleverd met nieuwe doppen, pakkingen & verzegeld. Elektronisch en ultrasonisch getest met volledige traceerbaarheid.

LEVERINGSDEAL!

TWEE geleverd voor de prijs van n! = Koop twee van deze IBC tanks en betaal slechts voor de levering van n.

Afmetingen circa:- 1200mm x 1000mm (voetafdruk) x 1160mm hoog.

Gewicht circa:- 60kg.

Leveringsmogelijkheid:- expreslevering de volgende dag bij VOOR 13.00 geplaatste bestellingen of standaardservice van 3 werkdagen via externe expediteur. OF afhalen op onze locatie in Venlo.

Afbeelding IBC vloeistof container is slechts gebruikt ter illustratie, de geleverde IBC kan anders zijn.

Onze gereconditioneerde IBC containers zijn altijd van een van de volgende merken: MAUSER, WERIT, SCHŰTZ of FUSTIPLAST.
THE DELTA GROUP
De Delta Groep werd in 1983 in Engeland opgericht als een klein, onafhankelijk familiebedrijf, voornamelijk actief in het herconditioneren van stalen vaten. Tegenwoordig, na 30 jaar groei en investeringen zijn de hoofdactiviteiten van de Delta Groep uitgegroeid tot:

- Het leveren van hergeconditioneerde IBCs en lekbakken in verschillende landen in Europa via Delta Containers Direct B.V.
- Het leveren van hoogwaardige IBC & lekbakken, nieuwe en geconditioneerde IBCs & vaten onderdelen. Evenals sluitingen van het merk TriSure.
- Het leveren van gespecialiseerde post-industriele container recycling diensten en het leveren van kwalitatieve gerecycleerde HDPE en PP vlok via Delta Container Recycling ltd.

Alle diensten en producten worden o.a. geleverd aan de algemene prodctie-, olie, chemische, voedingsmiddelen-, dranken en farmaceutische industrie.