Previous - Play/Stop - Next

PCI1000 - door UN goedgekeurde RVS IBC

Onze prijs: €2,619.00


Productinformatie:

PCI1000-, door UN goedgekeurde, 2.0mm dikke gepalletiseerde roestvrijstalen IBC, AISI 304, voor vervoer van gevaarlijke producten. (Aanbevolen voor voedingswaren- en chemische industrie). Nieuwe multifunctionele gepalletiseerde tank met capaciteit van 1000 liter, goedgekeurd door UN-ADR-RID-ADN voor het vervoer van gevaarlijke producten. Verpakkingsklassen II en III met dampdruk van maximaal 1.1 bar bij een temperatuur van 50 graden Celsius. Maximaal toegestaan specifiek gewicht 1.9 kg/dm3.

Bijzondere eigenschappen: Afvoeropening aan de zijkant, ergonomisch gevormde onderkant met gleuven voor vorkheftrucks en handmatige verplaatsing door pallettrucks. Door dieptrekking gevormd afvoergebied om productafvoer te maximaliseren.
Stapelcapaciteit: maximaal twee volle opgestapelde containers. .
Framebescherming: dikte 2mm. Thermisch verzinkt staal, tankkamer met rubberen anti-vibratiebescherming.

Technische eigenschappen:
Capaciteit 994 liter
Gewicht: 170 kg
Hoogte: 1460mm
Onderkant: 1135mm x 1135mm

AISI 304; interne afwerking: geborsteld aluminium; externe afwerking: satijn. Diameter mangat van 400mm met deksel en klemsluiting/kogel- of vlinderklep, max. diameter DN50 (2")/drukafvoerventiel. Koud gesmede bodemcovers met geoptimaliseerde vorm, minimumdikte van 2.0mm. Gerobotiseerd TIG-lasproces. Gebeitste en gepassiveerde naden. Door onderdompeling gegalvaniseerde, roestvrijstalen, gepalletiseerde onderkant (op aanvraag geverfd). Aan de tank gelaste en aan de onderkant vastgeschroefde roestvrijstalen ring. Op aanvraag: beschikbaar in staal AISI 316.

Accessoires op verzoek beschikbaar tegen meerprijs. Assortiment van gemakkelijk te verwijderen fittings of nippels. Roertoestellen, wassystemen, enz. Vloeistofniveaumeters. Isolatie- en verwarmingsplaten. Veranderingen in afmetingen binnen de buitenste voetafdruk en apparatuur op maat om te kunnen voldoen aan de meeste eisen.

Leveringsmogelijkheid:- standaardservice 21 werkdagen via externe expediteur.

THE DELTA GROUP
De Delta Groep werd in 1983 in Engeland opgericht als een klein, onafhankelijk familiebedrijf, voornamelijk actief in het herconditioneren van stalen vaten. Tegenwoordig, na 30 jaar groei en investeringen zijn de hoofdactiviteiten van de Delta Groep uitgegroeid tot:

- Het leveren van hergeconditioneerde IBC’s en lekbakken in verschillende landen in Europa via Delta Containers Direct B.V.
- Het leveren van hoogwaardige IBC & lekbakken, nieuwe en geconditioneerde IBC’s & vaten onderdelen. Evenals sluitingen van het merk TriSure.
- Het leveren van gespecialiseerde post-industriele container recycling diensten en het leveren van kwalitatieve gerecycleerde HDPE en PP vlok via Delta Container Recycling ltd.

Alle diensten en producten worden o.a. geleverd aan de algemene prodctie-, olie, chemische, voedingsmiddelen-, dranken en farmaceutische industrie.