IBC adapter 2 inch voor schroefbout van 2 inch

Onze prijs: €18.54


Productinformatie:

Interne bsp van 2 inch voor steunbout van 2 inch.

Verbindt bsp-buis van 2" of IBC-ventiel Amerikaanse stijl met bsp-schroefdraad met externe fitting, met steunbuis met interne schroefdraad van 2".

Gewicht:- 105g

Leveringsmogelijkheid:- expreslevering volgende dag bij voor 13.00 uur geplaatste bestellingen of standaard 3 - 5 werkdagen per post.

THE DELTA GROUP
De Delta Groep werd in 1983 in Engeland opgericht als een klein, onafhankelijk familiebedrijf, voornamelijk actief in het herconditioneren van stalen vaten. Tegenwoordig, na 30 jaar groei en investeringen zijn de hoofdactiviteiten van de Delta Groep uitgegroeid tot:

- Het leveren van hergeconditioneerde IBC’s en lekbakken in verschillende landen in Europa via Delta Containers Direct B.V.
- Het leveren van hoogwaardige IBC & lekbakken, nieuwe en geconditioneerde IBC’s & vaten onderdelen. Evenals sluitingen van het merk TriSure.
- Het leveren van gespecialiseerde post-industriele container recycling diensten en het leveren van kwalitatieve gerecycleerde HDPE en PP vlok via Delta Container Recycling ltd.

Alle diensten en producten worden o.a. geleverd aan de algemene prodctie-, olie, chemische, voedingsmiddelen-, dranken en farmaceutische industrie.