Log hieronder in / Account aanmaken:
Uw Email:
                                               
Uw Wachtwoord:
  
verzoek om een wachtwoord herinnering:
Uw Email
 
Account aanmaken:

Vul a.u.b. het formulier hieronder zo zorgvuldig mogelijk in. Uw email adres en paswoord zullen uw in de toekomst de mogelijkheid geven in te loggen, waardoor u niet meer uw gegevens hoeft in te geven.

Uw titel
Voornaam Voornaam
Achternaam Achternaam
Bedrijfsnaam (optioneel)
Bedrijfs BTW nummer(optioneel)
Bezorg adres Voer uw adres in
 
Stad of dorp Stad of dorp
Land
Postcode Postcode
Telefoon Telefoon
Email (gebruikersnaam) Email (gebruikersnaam)
Uw Wachtwoord Uw Wachtwoord
Vink aan als het factuuradres gelijk is:
Factuur adres
 
Stad of dorp
Land
Postcode
Leveringsvoorwaarden Lees de leveringsvoorwaarden goed voordat u de order plaatst


THE DELTA GROUP
De Delta Groep werd in 1983 in Engeland opgericht als een klein, onafhankelijk familiebedrijf, voornamelijk actief in het herconditioneren van stalen vaten. Tegenwoordig, na 30 jaar groei en investeringen zijn de hoofdactiviteiten van de Delta Groep uitgegroeid tot:

- Het leveren van hergeconditioneerde IBCs en lekbakken in verschillende landen in Europa via Delta Containers Direct B.V.
- Het leveren van hoogwaardige IBC & lekbakken, nieuwe en geconditioneerde IBCs & vaten onderdelen. Evenals sluitingen van het merk TriSure.
- Het leveren van gespecialiseerde post-industriele container recycling diensten en het leveren van kwalitatieve gerecycleerde HDPE en PP vlok via Delta Container Recycling ltd.

Alle diensten en producten worden o.a. geleverd aan de algemene prodctie-, olie, chemische, voedingsmiddelen-, dranken en farmaceutische industrie.