1000 liter vloeistofcontainer

De vloeistofcontainer wordt dan naast een huis of schuur geplaatst om het regenwater van het dak op te vangen. Dit is de perfecte oplossing om geld te besparen en natuurlijk bij te dragen aan een beter milieu. Bovendien is het ook een praktische oplossing voor plekken waar geen water aansluiting is.

Wij verkopen verschillende soorten vloeistofcontainers aan agrarische  bedrijven en aan de paardenwereld. Wij verkopen behalve nieuwe 1000 liter vloeistofcontainers ook hervulde containers. Dit zijn nieuwe flessen in een gebruikte kooi en daardoor goedkoper, maar prima en veilig voor drinkwater. Deze vloeistofcontainers komen op houten, stalen of kunststof paletten.

Wij verkopen ook allerlei soorten aansluitingen, zodat de tanks aan elkaar verbonden kunnen worden of om er een tuinslang op aan te sluiten. Het is ook makkelijk om een drinkbak op deze containers aan te sluiten zodat paarden, koeien en ander vee hiervan kunnen drinken.

Heeft u een 1000 liter vloeistofcontainer nodig voor uw veehouderij, een agrarisch bedrijf of wat dan ook dan kunt u deze bij ons online bestellen. Voor eventuele vragen kunt u ook altijd contact met ons opnemen en wij helpen u graag verder met het vinden van de juiste container.

THE DELTA GROUP
De Delta Groep werd in 1983 in Engeland opgericht als een klein, onafhankelijk familiebedrijf, voornamelijk actief in het herconditioneren van stalen vaten. Tegenwoordig, na 30 jaar groei en investeringen zijn de hoofdactiviteiten van de Delta Groep uitgegroeid tot:

- Het leveren van hergeconditioneerde IBC’s en lekbakken in verschillende landen in Europa via Delta Containers Direct B.V.
- Het leveren van hoogwaardige IBC & lekbakken, nieuwe en geconditioneerde IBC’s & vaten onderdelen. Evenals sluitingen van het merk TriSure.
- Het leveren van gespecialiseerde post-industriele container recycling diensten en het leveren van kwalitatieve gerecycleerde HDPE en PP vlok via Delta Container Recycling ltd.

Alle diensten en producten worden o.a. geleverd aan de algemene prodctie-, olie, chemische, voedingsmiddelen-, dranken en farmaceutische industrie.