Enkele Lekbak - met onderstel

Onze prijs: €581.95


Productinformatie:

Enkele IBC-lekbak (met onderstel / rooster)

Ontworpen om een morsvrije omgeving te creren voor uitsluitend enkele IBC's of vaten en jerrycans met onderstel.
Voldoet aan de "Voorschriften inzake de controle van vervuiling (olie opslag)" (Engeland) van 2001

TWEE geleverd voor de prijs van n! = Koop maximaal twee van deze lekbakken en betaal slechts voor de levering van n!

Vervaardigd van 100% recyclebaar PE met interne centrale steun om het gewicht te dragen van vaten en jerrycans die direct op het onderstel worden geplaatst.

Kleur:- lekbak geel, onderstel zwart
Capaciteit:- 1260ltr.
Max. gewicht:- 2000kg.
Gewicht per eenheid:- 86kg.
Afm.:- 700mm hoog x 1680 breed mm x 1680mm lang

Leveringsmogelijkheid:- expreslevering volgende dag bij VOOR 13.00 uur geplaatste bestellingen of standaardservice van 3 werkdagen via externe expediteur.

IBC niet inbegrepen.
THE DELTA GROUP
De Delta Groep werd in 1983 in Engeland opgericht als een klein, onafhankelijk familiebedrijf, voornamelijk actief in het herconditioneren van stalen vaten. Tegenwoordig, na 30 jaar groei en investeringen zijn de hoofdactiviteiten van de Delta Groep uitgegroeid tot:

- Het leveren van hergeconditioneerde IBCs en lekbakken in verschillende landen in Europa via Delta Containers Direct B.V.
- Het leveren van hoogwaardige IBC & lekbakken, nieuwe en geconditioneerde IBCs & vaten onderdelen. Evenals sluitingen van het merk TriSure.
- Het leveren van gespecialiseerde post-industriele container recycling diensten en het leveren van kwalitatieve gerecycleerde HDPE en PP vlok via Delta Container Recycling ltd.

Alle diensten en producten worden o.a. geleverd aan de algemene prodctie-, olie, chemische, voedingsmiddelen-, dranken en farmaceutische industrie.