Previous - Play/Stop - Next

Grote vatenlekbak (met onderstel) - geel

Onze prijs: €262.65


Productinformatie:

Grote vatenlekbak (met onderstel) - geel

Grote vatenlekbak voor maximaal vier vaten of een combinatie van vaten en meerdere kleinere jerrycans.

Robuust met groot capaciteitsreservoir. Vervaardigd van 100% recyclebaar PE, met verwijderbaar onderstel voor groter reinigingsgemak

Voldoet aan de "Voorschriften inzake de controle van vervuiling (olieopslag)" (Engeland)

LEVERINGSDEAL!

TWEE geleverd voor de prijs van n! = Koop twee van deze lekbakken en betaal slechts voor de levering van n.

Kleur:- lekbak geel, onderstel zwart.
Capaciteit:- 485ltr.
Max. gewicht:- 1250kg.
Gewicht per eenheid:- 36kg.
Afm.:- 1380mm x 1290mm x 480mm.

.

Leveringsmogelijkheid:- expreslevering volgende dag bij VOOR 13.00 uur geplaatste bestellingen of standaardservice van 3 werkdagen via externe expediteur.

THE DELTA GROUP
De Delta Groep werd in 1983 in Engeland opgericht als een klein, onafhankelijk familiebedrijf, voornamelijk actief in het herconditioneren van stalen vaten. Tegenwoordig, na 30 jaar groei en investeringen zijn de hoofdactiviteiten van de Delta Groep uitgegroeid tot:

- Het leveren van hergeconditioneerde IBCs en lekbakken in verschillende landen in Europa via Delta Containers Direct B.V.
- Het leveren van hoogwaardige IBC & lekbakken, nieuwe en geconditioneerde IBCs & vaten onderdelen. Evenals sluitingen van het merk TriSure.
- Het leveren van gespecialiseerde post-industriele container recycling diensten en het leveren van kwalitatieve gerecycleerde HDPE en PP vlok via Delta Container Recycling ltd.

Alle diensten en producten worden o.a. geleverd aan de algemene prodctie-, olie, chemische, voedingsmiddelen-, dranken en farmaceutische industrie.