Nieuwe IBC, houten pallet, door UN goedgekeurd

Onze prijs: €150.00


Productinformatie:

Nieuwe IBC container, houten pallet, door UN goedgekeurd

Nieuwe IBC tank van 1000 liter, geschikt voor gevaarlijke en ongevaarlijke stoffen.

Gemonteerd op robuuste houten pallet & in een volledig gegalvaniseerde kooi. Standaardonderdelen zijn:- ETFE-vlinderklep van 50mm, een bovendop van 150mm & verzegeling.

LEVERINGSDEAL!

TWEE geleverd voor de prijs van n! = Koop twee van deze IBC containers en betaal slechts voor de levering van n.

Afmetingen vloeistofcontainer circa:- 1200mm x 1000mm (voetafdruk) x 1160mm hoog.

Gewicht circa:- 60kg.

Leveringsmogelijkheid:- expreslevering de volgende dag bij voor 13.00 uur geplaatste bestellingen of standaardservice van 3 werkdagen via externe expediteur. OF afhalen op onze locatie in Venlo.

THE DELTA GROUP
De Delta Groep werd in 1983 in Engeland opgericht als een klein, onafhankelijk familiebedrijf, voornamelijk actief in het herconditioneren van stalen vaten. Tegenwoordig, na 30 jaar groei en investeringen zijn de hoofdactiviteiten van de Delta Groep uitgegroeid tot:

- Het leveren van hergeconditioneerde IBCs en lekbakken in verschillende landen in Europa via Delta Containers Direct B.V.
- Het leveren van hoogwaardige IBC & lekbakken, nieuwe en geconditioneerde IBCs & vaten onderdelen. Evenals sluitingen van het merk TriSure.
- Het leveren van gespecialiseerde post-industriele container recycling diensten en het leveren van kwalitatieve gerecycleerde HDPE en PP vlok via Delta Container Recycling ltd.

Alle diensten en producten worden o.a. geleverd aan de algemene prodctie-, olie, chemische, voedingsmiddelen-, dranken en farmaceutische industrie.