Overdekte Lekbak - 4 vaten (250ltr)

Onze prijs: €952.75


Productinformatie:

SpillShak MET capaciteit van 250ltr en SJ-100-007-lekbak voor 4 vaten.

Harde, chemisch resistente & weerbestendige opslagunit met dubbele wanden voor vatenlekbakken vaten & overlooppallets

.

Gedeeltelijk gemonteerd geleverd INCLUSIEF SJ-100-007-vatenlekbak.

kan aan beide kanten worden geopend (n kant tegelijk) via twee stevige & flexibele glijdende rolluiken die veiligheidshalve met een hangslot kunnen worden afgesloten. Intern heeft de SpillShak veel ruimte bovenin voor de roterende pompen & trechters en daarnaast bieden de twee zijpanelen toegang tot twee uit n stuk gevormde, van covers voorziene opslaggedeeltes.

Voor extra stabiliteit heeft de SpillShak vier uitsparingen aan de onderkant zodat het product desgewenst in de grond kan worden verankerd (bouten niet inbegrepen).

Gewicht circa:- 147kg.

Afmetingen circa:- 1565mm x 1620mm (voetafdruk) x 2110mm hoog.

Leveringsmogelijkheid:- expreslevering de volgende dag bij voor 13.00 uur geplaatste bestellingen of standaardservice van 3 werkdagen via externe expediteur.
THE DELTA GROUP
De Delta Groep werd in 1983 in Engeland opgericht als een klein, onafhankelijk familiebedrijf, voornamelijk actief in het herconditioneren van stalen vaten. Tegenwoordig, na 30 jaar groei en investeringen zijn de hoofdactiviteiten van de Delta Groep uitgegroeid tot:

- Het leveren van hergeconditioneerde IBCs en lekbakken in verschillende landen in Europa via Delta Containers Direct B.V.
- Het leveren van hoogwaardige IBC & lekbakken, nieuwe en geconditioneerde IBCs & vaten onderdelen. Evenals sluitingen van het merk TriSure.
- Het leveren van gespecialiseerde post-industriele container recycling diensten en het leveren van kwalitatieve gerecycleerde HDPE en PP vlok via Delta Container Recycling ltd.

Alle diensten en producten worden o.a. geleverd aan de algemene prodctie-, olie, chemische, voedingsmiddelen-, dranken en farmaceutische industrie.