Hergevulde IBCs

Hergevulde IBC, houten pallet, standaard

Recycelde kooi met nieuwe blaas (kunstof container/fles/jerr..
Onze prijs: €109.00

Hergevulde IBCs

Hergevulde IBC, metalen pallet, standaard

Hergevulde, IBC container op metalen pallet. Uitsluitend ges..
Onze prijs: €111.00

Hergevulde IBCs

Hergevulde IBC, plastic pallet, standaard

Hergevulde IBC container op plastic pallet. Uitsluitend gesc..
Onze prijs: €114.00

Hergevulde IBCs

IBC met CDS aanzuigbuis

IBC met CDS aanzuigbuis met stalen of kunststof pallet..
Onze prijs: €142.00

 

Hergevulde IBC container

Bij Delta Containers B.V. hebben we vele jaren ervaring met het hervullen van IBC containers. Wat we hiermee bedoelen is dat we de kooi van de IBC voorzien van een gloednieuwe binnenblaas of HDPE fles. De kooi is al eerder gebruikt, maar in perfecte conditie hersteld. Het voordeel hiervan is dat hij voordeliger is dan een helemaal nieuwe IBC en ten opzichte van de gereinigde IBC’s (gereconditioneerde IBC) is dat deze nieuwe IBC’s ook voor levensmiddelen gebruikt kunnen worden of farmaceutische producten. Kortom, alles wat eventueel weer door mens of dier geconsummeerd gaat worden. Als u alle producten die gevoelig zijn voor UV-stralen degradatie, hebben we ook stevige witte containers die uw product beschermen tegen UV-stralen. Onze hervulde IBC containers zijn altijd van een van de volgende merken: MAUSER, WERIT, SCHTZ of FUSTIPLAST.

THE DELTA GROUP
De Delta Groep werd in 1983 in Engeland opgericht als een klein, onafhankelijk familiebedrijf, voornamelijk actief in het herconditioneren van stalen vaten. Tegenwoordig, na 30 jaar groei en investeringen zijn de hoofdactiviteiten van de Delta Groep uitgegroeid tot:

- Het leveren van hergeconditioneerde IBCs en lekbakken in verschillende landen in Europa via Delta Containers Direct B.V.
- Het leveren van hoogwaardige IBC & lekbakken, nieuwe en geconditioneerde IBCs & vaten onderdelen. Evenals sluitingen van het merk TriSure.
- Het leveren van gespecialiseerde post-industriele container recycling diensten en het leveren van kwalitatieve gerecycleerde HDPE en PP vlok via Delta Container Recycling ltd.

Alle diensten en producten worden o.a. geleverd aan de algemene prodctie-, olie, chemische, voedingsmiddelen-, dranken en farmaceutische industrie.