Hergevulde IBC, metalen pallet, standaard

Onze prijs: €114.00


Productinformatie:

Hergevulde IBC container op metalen pallet. Uitsluitend geschikt voor ongevaarlijke vulgoederen. Geleverd met NIEUWE ongebruikte fles & ventiel en gemonteerd in gebruikte kooi van goede kwaliteit.

LEVERINGSDEAL!

TWEE geleverd voor de prijs van n! = Koop twee van deze IBC tanks en betaal slechts voor de levering van n.

Afmetingen circa:- 1200mm x 1000mm (voetafdruk) x 1160mm hoog.

Gewicht circa:- 60kg.

Leveringsmogelijkheid:- expreslevering de volgende dag bij VOOR 13.00 uur geplaatste bestellingen of standaardservice van 3 werkdagen via externe expediteur. OF afhalen op onze locatie in Venlo.

Afbeelding slechts gebruikt ter illustratie, de geleverde IBC kan anders zijn.

Onze hervulde IBC containers zijn altijd van een van de volgende merken: MAUSER, WERIT, SCHŰTZ of FUSTIPLAST.
THE DELTA GROUP
De Delta Groep werd in 1983 in Engeland opgericht als een klein, onafhankelijk familiebedrijf, voornamelijk actief in het herconditioneren van stalen vaten. Tegenwoordig, na 30 jaar groei en investeringen zijn de hoofdactiviteiten van de Delta Groep uitgegroeid tot:

- Het leveren van hergeconditioneerde IBCs en lekbakken in verschillende landen in Europa via Delta Containers Direct B.V.
- Het leveren van hoogwaardige IBC & lekbakken, nieuwe en geconditioneerde IBCs & vaten onderdelen. Evenals sluitingen van het merk TriSure.
- Het leveren van gespecialiseerde post-industriele container recycling diensten en het leveren van kwalitatieve gerecycleerde HDPE en PP vlok via Delta Container Recycling ltd.

Alle diensten en producten worden o.a. geleverd aan de algemene prodctie-, olie, chemische, voedingsmiddelen-, dranken en farmaceutische industrie.