Nieuwe UN-gekeurde IBCs

Nieuwe IBC containers - Repaltainer

Nieuwe IBC Containers - Antistatisch/Explosie beschermd

RVS IBC Containers


Delta Containers Direct B.V is al een IBC leverancier sinds 1983, destijds begonnen in Engeland en langzaam uitgebreid in Europa. Als u op zoek bent naar een nieuwe IBC, dan heeft Delta Containers een ruime keuze aan gloednieuwe IBC’s voor u om uit te kiezen.


IBC is de afkorting van Intermediate Bulk Containers en deze zijn gemaakt voor de opslag en veilig transport van vloeistoffen. Het gebruik van een vierkant ontwerp maakt het mogelijk om meer hoeveelheden per vierkante meter te transporteren dan met bijvoorbeeld cilindervormige containers.

Wat u ook moet opslaan, vloeibare chemicaliën, olie, farmaceutische producten of voedsel of dranken, onze nieuwe containers zijn betrouwbaar en ontworpen om uw goederen veilig te houden tijdens transport of tijdelijke opslag.

Onze nieuwe IBC's zijn op houten, plastic of stalen pallets, allemaal goedgekeurd door de UN (in overeenstemming met de Europese wetten). De IBC's kunnen zowel voor gevaarlijke als ongevaarlijke vloeibare producten (of producten met hoge viscositeit) gebruikt worden. De 1000L flessen komen in gegalvaniseerde kooien voor extra bescherming. Als u brandbare producten moet opslaan, of antistatische en explosieve producten, dan biedt ons anti-explosie IBC de optimale bescherming tegen elektronische ontlading.

Veel brouwerijen en zuivelbedrijven vinden onze roestvrij stalen IBC ideaal voor het opslaan en vervoeren van hun producten en ook qua schoonmaken. De 1000 liter capaciteit van onze IBC containers zijn mulitfuncitioneel voor alle gebruikers en hebben een ergonomisch ontwerp, perfect voor het gebruik van de vorkheftruck of voor handmatig pallettruck gebruik.

Verwarmde IBC's zijn ook beschikbaar bij Delta Containers evenals hoezen en covers om 1000 liter IBC’s te verwarming of te beschermen tegen vorst. Deze zijn ook gemaakt om producten op contante temperatuur te houden.

Neem een kijkje naar onze ruime keuze aan IBC containers – wij hebben ook tweede hands IBC’s die gereinigd en getest zijn evenals gebruikte kooien met gloednieuwe fles. Dit kunnen kosteneffectieve oplossingen zijn voor ons klanten.

Als u een IBC koopt dan is het vaak ook belangrijk een goede lekbak of opvangbak te hebben om vloeistoffen op te vangen bij het aftappen of eventuele ongelukken/lekkages etc. Kijk hier verder voor onze IBC lekbakken en vaten lekbakken.

 

THE DELTA GROUP
De Delta Groep werd in 1983 in Engeland opgericht als een klein, onafhankelijk familiebedrijf, voornamelijk actief in het herconditioneren van stalen vaten. Tegenwoordig, na 30 jaar groei en investeringen zijn de hoofdactiviteiten van de Delta Groep uitgegroeid tot:

- Het leveren van hergeconditioneerde IBC’s en lekbakken in verschillende landen in Europa via Delta Containers Direct B.V.
- Het leveren van hoogwaardige IBC & lekbakken, nieuwe en geconditioneerde IBC’s & vaten onderdelen. Evenals sluitingen van het merk TriSure.
- Het leveren van gespecialiseerde post-industriele container recycling diensten en het leveren van kwalitatieve gerecycleerde HDPE en PP vlok via Delta Container Recycling ltd.

Alle diensten en producten worden o.a. geleverd aan de algemene prodctie-, olie, chemische, voedingsmiddelen-, dranken en farmaceutische industrie.