IBC SM13 UN EX

Onze prijs: €201.00


Productinformatie:

IBC SM13 UN EX

Nieuwe container van 1000 ltr voor brandbare producten in explosiecategorie IIA. SM13 UN EX biedt optimale bescherming tegen elektrostatische ontlading. Beschikbaar op metalen, met ETFE-pakkingen uitgeruste pallet.

LEVERINGSDEAL!

TWEE geleverd voor de prijs van n! = Koop twee van deze IBC's en betaal slechts voor de levering van n.

Afmetingen circa:- 1200mm x 1000mm (voetafdruk) x 1160mm hoog.

Gewicht circa:- 60kg.

Leveringsmogelijkheid:- expreslevering de volgende dag bij VOOR 13.00 uur geplaatste bestellingen of standaardservice van 3 werkdagen via externe expediteur. OF afhalen op onze locatie in Venlo.

THE DELTA GROUP
De Delta Groep werd in 1983 in Engeland opgericht als een klein, onafhankelijk familiebedrijf, voornamelijk actief in het herconditioneren van stalen vaten. Tegenwoordig, na 30 jaar groei en investeringen zijn de hoofdactiviteiten van de Delta Groep uitgegroeid tot:

- Het leveren van hergeconditioneerde IBCs en lekbakken in verschillende landen in Europa via Delta Containers Direct B.V.
- Het leveren van hoogwaardige IBC & lekbakken, nieuwe en geconditioneerde IBCs & vaten onderdelen. Evenals sluitingen van het merk TriSure.
- Het leveren van gespecialiseerde post-industriele container recycling diensten en het leveren van kwalitatieve gerecycleerde HDPE en PP vlok via Delta Container Recycling ltd.

Alle diensten en producten worden o.a. geleverd aan de algemene prodctie-, olie, chemische, voedingsmiddelen-, dranken en farmaceutische industrie.