IBC stations

Opvangbak voor dubbele lekbak

Optionele vulbak voor dubbele IBC-lekbak. Tijdens het vullen..
Onze prijs: €52.00

IBC stations

Opvangbak/verdeler voor enkele lekbak

Optionele vulbak voor enkele IBC-lekbak. Tijdens het vullen ..
Onze prijs: €77.50

IBC stations

Enkele Lekbak - met onderstel

Ontworpen om een morsvrije omgeving te creren voor enkele I..
Onze prijs: €581.95

IBC stations

Dubbele IBC Lekbakken met onderstel

Dubbele IBC lekbak..
Onze prijs: €709.00

 

IBC Lekbakken

Kuntstof opvangbakken met 1180 liter capaciteit. Resistent tegen chemicaliën. Rooster met speciale toegang voor pomp en inspectie. Ideaal voor gebruik met heftruck.

Wij hebben enkele en dubbele IBC lekbakken en deze kunnen ook besteld worden met een extra opvangbak voor onder de kraan.

THE DELTA GROUP
De Delta Groep werd in 1983 in Engeland opgericht als een klein, onafhankelijk familiebedrijf, voornamelijk actief in het herconditioneren van stalen vaten. Tegenwoordig, na 30 jaar groei en investeringen zijn de hoofdactiviteiten van de Delta Groep uitgegroeid tot:

- Het leveren van hergeconditioneerde IBCs en lekbakken in verschillende landen in Europa via Delta Containers Direct B.V.
- Het leveren van hoogwaardige IBC & lekbakken, nieuwe en geconditioneerde IBCs & vaten onderdelen. Evenals sluitingen van het merk TriSure.
- Het leveren van gespecialiseerde post-industriele container recycling diensten en het leveren van kwalitatieve gerecycleerde HDPE en PP vlok via Delta Container Recycling ltd.

Alle diensten en producten worden o.a. geleverd aan de algemene prodctie-, olie, chemische, voedingsmiddelen-, dranken en farmaceutische industrie.