IBC onderdelen

IBC Container Deksel Opener

Handig gereedschap om IBC deksel open te maken...
Onze prijs: €32.00

IBC onderdelen

52 x ibc kooi

IBC kooi zonder fles erin..
Onze prijs: €2,288.00

 

Nieuwe IBC Onderdelen

Geconditioneerde IBC Onderdelen

IBC Onderdelen

Wij bieden een ruime keuze aan IBC onderdelen die wij hier op voorraad hebben. Wij hebben de meeste onderdelen zowel nieuw als tweedehands (wanneer nodig opgeknapt). Items die wij onder andere verkopen zijn deksels, kranen, ventielen, camlocks, overdruk ventielen en adapters. Mocht u echter nog iets anders nodig hebben, dan kunnen wij dit misschien voor u op maat maken en dan kunnen wij het binnen een paar dagen bezorgen. Onze IBC onderdelen zijn allemaal in perfecte staat en houdbaarheid is gegarandeerd. Neem alstublieft contact met ons op voor eventuele verdere vragen over IBC delen.

THE DELTA GROUP
De Delta Groep werd in 1983 in Engeland opgericht als een klein, onafhankelijk familiebedrijf, voornamelijk actief in het herconditioneren van stalen vaten. Tegenwoordig, na 30 jaar groei en investeringen zijn de hoofdactiviteiten van de Delta Groep uitgegroeid tot:

- Het leveren van hergeconditioneerde IBC’s en lekbakken in verschillende landen in Europa via Delta Containers Direct B.V.
- Het leveren van hoogwaardige IBC & lekbakken, nieuwe en geconditioneerde IBC’s & vaten onderdelen. Evenals sluitingen van het merk TriSure.
- Het leveren van gespecialiseerde post-industriele container recycling diensten en het leveren van kwalitatieve gerecycleerde HDPE en PP vlok via Delta Container Recycling ltd.

Alle diensten en producten worden o.a. geleverd aan de algemene prodctie-, olie, chemische, voedingsmiddelen-, dranken en farmaceutische industrie.