Verzendkosten

Alle producten op ons website hebben geprogrammeerde leverignskosten die automatisch berekend worden gebaseerd op de postcode en het gewicht/maat van de items (nationaal of internationale kosten).

Sommige producten bieden ook een  pakket/standaard post service.

Automatisch berekende bezorgkosten worden als volgt berekend:

Producten bezorgt op pallets: - Producten die automatisch per pallet worden berekend kunnen alleen transport bedrijf bezorgd worden. Deze producten kunt u ook zelf ophalen in Venlo, maar dan moet u eerst telefonisch contact met ons opnemen.

Standaard prijzen voor pallets zijn gebaseerd op de postcode & aantal pallets. De meeste items passen op 1 pallet, maar IBC’s kunnen gestapeld worden en daarom is de leveringsprijs voor 2 IBC’s hetzelfde als 1 IBC. Dit geld ook voor sommige andere producten. Wij proberen altijd binnen 3 werkdagen te leveren.

Express Levering Pallets: Extra kosten hiervoor is 35€ en deze keuze kunt u tijdens het checkout proces selecteren. Om de goederen de volgende dag geleverd te krijgen moet de bestelling voor 13.00 geplaatst worden. Als de goederen na 13.00 besteld worden kan het niet gegarandeerd worden dat deze de volgende dag geleverd worden, dit kan dan ook 1 dag later zijn.

Express bezorgkosten (post):- Express bezorgkosten zijn 17 euro en dit betekend dat de goederen binnen 3 werkdagen bij u zijn als de bestelling voor 13.00 uur gedaan is.

  • Uitzondering zijn hoezen en covers. Deze worden per transport vertuurd voor 30 euro per item

Standaard bezorgkosten zijn goedkoper en dit betekend dat wij de items per post versturen en dat het binnen 5 tot 7 werkdagen bij u is.

Wilt u goederen naar een ander land sturen of heeft u andere vragen over de bezorgkosten, neem dan alstublieft contact op met ons op per mail of info@deltacontainers.com u kunt ons bellen op nummer +31 (0) 77 7440144+31.

THE DELTA GROUP
De Delta Groep werd in 1983 in Engeland opgericht als een klein, onafhankelijk familiebedrijf, voornamelijk actief in het herconditioneren van stalen vaten. Tegenwoordig, na 30 jaar groei en investeringen zijn de hoofdactiviteiten van de Delta Groep uitgegroeid tot:

- Het leveren van hergeconditioneerde IBC’s en lekbakken in verschillende landen in Europa via Delta Containers Direct B.V.
- Het leveren van hoogwaardige IBC & lekbakken, nieuwe en geconditioneerde IBC’s & vaten onderdelen. Evenals sluitingen van het merk TriSure.
- Het leveren van gespecialiseerde post-industriele container recycling diensten en het leveren van kwalitatieve gerecycleerde HDPE en PP vlok via Delta Container Recycling ltd.

Alle diensten en producten worden o.a. geleverd aan de algemene prodctie-, olie, chemische, voedingsmiddelen-, dranken en farmaceutische industrie.