Blog: Delta

Onze IBC hoezen zijn ontworpen om uw IBC en het product dat er in zit te beschermen.

Wij hebben onze best verkochte IBC hoezen op ons website staan en deze zijn geschikt voor de standaard 1000L IBC containers.

Lees verder...

Repaltainer-vs-standaard IBC

Behalve standaard intermediate bulk containers (IBCís) verkopen wij ook repaltainers.

Lees verder...

1000 liter vloeistofcontainer

1000 liter vloeistofcontainers, of IBC container, worden vaak gebruikt voor het opvangen van regenwater voor de tuin of voor drinkwater voor vee.

Lees verder...

IBC container woordenlijst

Als u op zoek bent naar een IBC moet u uzelf eerst een paar vragen stellen.

Lees verder...

IBC Container Woordenlijst

Als u op zoek bent naar een IBC moet u uzelf eerst een paar vragen stellen.

Lees verder...

Alles wat je moet weten over gereconditioneerde IBCs

Bedrijven brengen ons hun gebruikte IBC containers en we hebben al jaren ervaring met het schoonmaken, opknappen en testen van IBCs.

Lees verder...

Vaten lekbakken Ė Maak de juiste keuze

Het belangrijkste om te weten is dat volgens de wet een lekbak op zijn minst 25% van de totale inhoud op de lekbak moeten kunnen opslaan of 110% van het grooste vat/jerrycan.

Lees verder...

De juiste lekbak voor uw IBC containers

Lekbakken zijn er voor de veiligheid van de werkplek, maar ook om het milieu te beschermen.

Lees verder...

Welke IBC container heb ik nodig

Het is niet makkelijk om te weten welke IBC je het best kunt kiezen. Wij hebben veel verschillende soorten allemaal voor verschillende produkten en situaties. Hier zijn een aantal tip die misschien kunnen helpen.

Lees verder...

Op maat gemaakte RVS-containers bij Delta Containers

Lees verder...

Creatief met IBC containers - Bespaar jezelf wat geld

Veel industrieŽn gebruiken IBC containers voor olie, verf, farmaceutische producten, chemische producten, verf, etenswaren en dranken. Echter, meer en meer mensen bedenken andere slimme ideeŽn voor IBC containers.

Lees verder...

Iedere cider producent moet ergens beginnen

Iedere cider producent moet ergens beginnen en als je een overschot aan appels in je tuin hebt en het lijkt je wel wat om je eigen cider te maken, dan is de eerste stap al gedaan

Lees verder...
THE DELTA GROUP
De Delta Groep werd in 1983 in Engeland opgericht als een klein, onafhankelijk familiebedrijf, voornamelijk actief in het herconditioneren van stalen vaten. Tegenwoordig, na 30 jaar groei en investeringen zijn de hoofdactiviteiten van de Delta Groep uitgegroeid tot:

- Het leveren van hergeconditioneerde IBCís en lekbakken in verschillende landen in Europa via Delta Containers Direct B.V.
- Het leveren van hoogwaardige IBC & lekbakken, nieuwe en geconditioneerde IBCís & vaten onderdelen. Evenals sluitingen van het merk TriSure.
- Het leveren van gespecialiseerde post-industriele container recycling diensten en het leveren van kwalitatieve gerecycleerde HDPE en PP vlok via Delta Container Recycling ltd.

Alle diensten en producten worden o.a. geleverd aan de algemene prodctie-, olie, chemische, voedingsmiddelen-, dranken en farmaceutische industrie.